Mijn stage

 

Geen idee of jullie het leuk vinden om te weten, maar ik loop sinds vorige week stage. Dit doe ik natuurlijk voor mijn opleiding. Momenteel wil mijn school dat ik twee weken full time stage loop en in de toekomst alleen de woensdag. Ik zal ik dit artikel mijn ervaring over mijn stage plek vertellen. Dus zoek jij ook een leuke stage plek? Lees dan zeker even veder!

Ik loop dus stage bij de c&a in delft. Ik zelf kocht er al een langere tijd geen kleding meer tot dat ik naar binnen liep voor me stage, ik had al een rokje gekocht maar binnenkort wil ik ook nog even twee blousjes kopen voor mijn stage. C&A heeft namelijk een hoop leuke dingen ook voor jongeren meiden en de prijzen liggen ook niet hoog. Dus zeker een aanrader als low budget kleding.

2014-11-27 19.26.26

Ik doe een opleiding tot filiaal manager/Ondernemer detailhandel. Ik heb dus gekozen mijn stage te lopen bij de c&a omdat het natuurlijk een hele grote winkel is er je zit er nooit stil. Ik heb nu een week stage gelopen en al een heleboel geleerd. Natuurlijk heb ik in het magazijn dozen moeten uitpakken maar ik heb verschillende andere dingen mogen doen op de winkel vloer. Waar dan ook weer een hoop verschillende technische begrippen aangebonden zitten. Ik heb afprijs bordjes mogen plaatsen omdat er een nieuwe actie was begonnen op de truien. Ik heb tafels mogen inrichten en nog veel meer!

Ook de mensen met wie ik werk kan ik het goed vinden en ze zijn erg blij met mijn hulp. De feestdagen zijn voor de winkels altijd een erg drukke periode waar door mijn hulp ontzettend handig is. Dus na mijn eerste week kijk ik uit naar de komende dagen die ik stage moet lopen!

Heb jij ook een leuke stage plek gehad? Waar?

liefs,

 

 

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s