Over Mij

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Ik zal op dit stukje internet jullie meenemen in mijn wereld. Allereerst zal ik mij even voorstellen. Ik ben Yessica en ik ben een 16 jarig meisje die gek is op shoppen. Ik loop nogal moeilijk langs een winkel want ik vind het super om rond te snuffelen naar leuke dingen. Soms verbaas ik me ook wat voor leuke dingen sommige winkels verkopen. Ik woon in de omgeving van Den Haag wat dus zeker goede winkel gelegen heden heeft. Ook ga ik regelmatige naar plaatsen veder uit de buurt zoals Amsterdam, Leiden, Maastricht en andere grote steden. Ik heb in leerjaar 2013-2014 mijn Mavo examens gehaald en doe momenteel een niveau 4 opleiding tot Ondernemer Detailhandel. Mijn droom is namelijk om mijn eigen kleding winkel in de toekomst te mogen openen.

Misschien kende je mij al van Fashion Creatures, dit was mijn naam toen ik hier mee begon in de zomer van 2014. Ik werkte met weebly wat ik in eerste instantie erg fijn vond. Tot ik merkte dat ik met een wordpress blog veel makkelijker mijn blog kan onderhouden. Zo kon ik via weebly geen blogs klaar zetten voor een paar dagen later en had ik niet de mogelijkheid om bepaalde badges te gebruiken op de manier hoe ik het graag zag. Ik wilde daarom graag over naar wordpress alleen kwam ik er toen achter dat mijn naam al in gebruik was, helaas ook nog door een inactief persoon. Vervolgens heb ik dus besloten mijn blog naam te veranderen.

De titel van mijn blog is Travel To Mine World, misschien denken jullie dan al “Mine?”. Ja ik heb gekozen voor Mine, allereerst omdat my bezet was, natuurlijk had ik op dat moment ook kunnen kiezen voor iets anders maar dat wilde ik eigenlijk niet. Een hoop mensen snappen volgensmij ook niet hoeveel sites er bestaan, wat dus ook betekend dat er een hoop namen dus bezet zijn. Zelf heb ik dyslexie en natuurlijk heb ik wel gelet of het een beetje zou kloppen en in mijn ogen klopte het ook. Ook heb ik het nog gecontroleerd op sites als vertalen.nu al ging ik er natuurlijk niet van uit dat die het 100% goed zou hebben. Tot dat ik dus alles veranderd had, het bekend had gemaakt op me oude blog en een nieuwe begonnen was. Er reageerde iemand met de mededeling dat “mine” geen correct Engels was, ik vond dit erg jammer en bedacht me toen dat het ook wel goed is zo. Ik had geen zin om het te veranderen want dat is te veel werk, maar het belangrijkste punt is dat ik met mijn blog jullie wil betrekken in mijn leven, in mijn leven kom ik dus ook dingen tegen als spelling-en zinsbouw fouten. Natuurlijk vind ik het niet erg wanneer jullie er even een berichtje over achterlaten en natuurlijk controleer ik zoveel mogelijk want in de afgelopen jaren heb ik wel geleerd mijn eigen fouten te ontdekken. Toch wil ik het jullie wel vertellen zodat jullie het ook kunnen begrijpen.

Er zijn ook vaak een hoop mensen die willen weten waarom iemand aan een blog gestart is dus dat zal ik jullie ook even vertellen. Zoals ik al zei ben ik gek op shoppen en vooral op kleding al beginnen mijn interesses ook richting andere dingen te gaan zoals huidverzorging en make-up. De laatste tijd was ik een beetje de verschillende blogs aan het ontdekken zoals diana van Disfordazzle en teske van teskuh.nl en dit leek mij eigenlijk ook best leuk. Uiteindelijk heeft iemand mij overgehaald om het te doen en die heeft samen met mij een blog naam bedacht, dit werd toen Fashion Creatures omdat ik allereerst alleen van plan was over mode de bloggen en ik nu merk dat je daar te weinig aan hebt betreft artikels.

Hopelijk hebben jullie nu een beetje een beeld van mij en mijn blog, als je vragen hebt laat ze dan gerust achter.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s